Fizetési módok és feltételek

Fizetési információ

Utánvétes (Fizetést követő kézbesítés) fizetési mód választása esetén a megrendelt termékek ellenértékét és a csomagolási és szállítási költséget, a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. 

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére (válassza az 
„átutalás ”fizetési módot)!Házhoz szállítás díjszabása

  •         Utánvétes (fizetést követő kézbesítés) rendelés és átutalás (előreutalás) esetén a csomagolás és postaköltség 1990 forint.
  •         10 000 forint értéket meghaladó rendelés esetén a postai költséget átvállaljuk, azaz Önnek 0 forint!Garancia
Garanciát nem adunk a termékekre, mivel jellegüknél fogva egyszer használatosak, kivéve, ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.
A számla ebben az esetben, jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.


Cseregarancia
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 
117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a fustolo@japanfustolo.hu címen